Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

Ajuntaments

Un objectiu: ajudar els pacients

El projecte NO PUC ESPERAR! ® es va crear pensant en totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.

Un dels problemes que més preocupa aquestes persones és la necessitat continua, i en ocasions imprevisibles, d'anar al lavabo. A algunes d'elles els hi costa sortir de casa per por a no trobar un lavabo disponible quan el necessiten.

Per dur a terme aquest projecte amb èxit, és necessari informar sobre les necessitats dels portadors de les targetes i sobre el què representa patir malalties cròniques a la societat.

Per això, si una institució participa en el projecte i autoritza l'ús dels seus lavabos de manera ràpida i gratuïta, ajudarà a que els pacients amb targeta NO PUC ESPERAR! puguin tenir una vida més senzilla.

NO PUC ESPERAR! es basa en la solidaritat i la confiança, i pretén involucrar a tota la societat.

L'adhesió dels equipaments és bàsica per aconseguir la finalitat d'aquest projecte: ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients. Encara que els lavabos dels equipaments són de lliure accés, sol·licitem la seva adhesió al projecte com a exemple a la ciutadania, com a ajuda a la difusió del projecte, i a més perquè necessitem l'autorització per aparèixer a la nostra web, aplicació i en totes les notícies relacionades amb el projecte.

El vídeo NO PUC ESPERAR!  és una manera de difondre el projecte.

* Informe: Implementació i resultats del projecte "No puc esperar!" - 2016

*  Compareixença d'ACCU Catalunya a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per a explicar el projecte "No puc esperar!. (3 de novembre de 2016)

* El Comitè Executiu de l'Associació Catalana de Municipis - ACM aprova la Moció d'adhesió al projecte "No puc esperar!" (10 de febrer de 2017)  http://www.acm.cat/juridic/mocions/mocio-adhesio-projecte-no-puc-esperar

 

Si el vostre ajuntament vol donar suport als pacients, pot adherir-se al projecte.

L'adhesió a NO PUC ESPERAR! es pot fer amb qualsevol d'aquests dos documents o semblants:

  • Formulari d'adhesió omplert amb un full annex en el qual consti el llistat, amb el nom i l’adreça, de tots els equipaments i dependències municipals adherits. S'hauria d'enviar per correu electrònic a info@nopucesperar.cat , o per correu postal a ACCU Catalunya - Hotel d'Entitats de la Pau - C/ Pere Vergés 1, 9è 6a - 08020 Barcelona.
  • Notificació de l'acord de la Junta de Govern de l’Ajuntament per a l'adhesió al projecte, amb un full annex en el qual consti el llistat, amb el nom i l’adreça, de tots els equipaments i dependències municipals adherits. S'hauria d'enviar per correu electrònic a info@nopucesperar.cat , o per correu postal a ACCU Catalunya - Hotel d'Entitats de la Pau - C/ Pere Vergés 1, 9è 6a - 08020 Barcelona. (Si voleu veure un model)
  • Moció d'adhesió al projecte "No puc esperar!" . (Si voleu veure un model)

 

Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions adherits al projecte.

Actualment, els Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions que s'han adherit a NO PUC ESPERAR! són els següents:

 

Diputacions adherides:

  • Diputació de Barcelona

 

Consells Comarcals adherits:

 

Ajuntaments adherits

  • Llistat dels Ajuntaments adherits per ordre d'adhesió.
  • Mapa i llista dels Ajuntaments adherits. Cerca per població