Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

Vol col·laborar?

Una gran mobilització

Col·laborar amb el projecte NO PUC ESPERAR! significa formar part d'una xarxa d'establiments i d'institucions que desitgen millorar el benestar de les persones de la seva zona i també ajudar-los a augmentar la seva qualitat de vida.

 

Un objectiu: ajudar les persones amb MII, malaltia de Crohn o colitis ulcerosa, ostomitzats…

Aquest projecte es va crear pensant en aquelles persones que necessiten utilitzar urgentment un lavabo per un problema mèdic. Per això, si un establiment o institució participa en el projecte i autoritza l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta, ajudarà a que els pacients amb targetes NO PUC ESPERAR! puguin tenir una vida més senzilla. 

 

Impliqui's en el projecte  Impliqui's en el projecte

NO PUC ESPERAR! es basa en la solidaritat i la confiança, i pretén involucrar a tota la societat. L'adhesió d'establiments i equipaments és bàsica per aconseguir la finalitat d'aquest projecte: ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Un dels problemes que més preocupa aquestes persones és la necessitat continua, i en ocasions imprevisibles, d'anar al lavabo. A algunes d'elles els hi costa sortir de casa per por a no trobar un lavabo disponible quan el necessiten.

Adherir-se al projecte NO PUC ESPERAR! és un gest que facilitarà la vida a moltes persones que ho passen malament a conseqüencia de la seva malaltia.

Com agraïment a la seva col·laboració, els establiments i equipaments que formen part de la iniciativa tindran la possibilitat d'aparèixer al web, app i xarxes socials d'ACCU Catalunya.. A més a més, els pacients i els seus familiars seràn més propensos a entrar als locals adherits a NO PUC ESPERAR! que no en aquells que no hi estiguin, com a reconeixement al suport que els mostren.

  • Si vostè forma part d'un ajuntament o d'una entitat d'un municipi, i li interessa tenir més informació de NO PUC ESPERAR! per implementar-ho al seu municipi, pot contactar amb nosaltres mitjaçant el següent formulari
  • Si vostè representa a un establiment, i desitja formar part del projecte, pot deixar les seves dades en aquest formulari.

Un cop hagi rebut el formulari, ACCU Catalunya es posarà en contacte amb l'establiment per lliurar-li l'adhesiu i tota la documentació necessària: 

  • Carta del president d'ACCU Catalunya.
  • Llibret amb tota la informació sobre NO PUC ESPERAR!
  • Tríptic del projecte
  • Adhesiu