Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Hospitals i personal sanitari
Comparteix a:

Hospitals i personal sanitari

Qui emet i qui lliura la targeta NO PUC ESPERAR !?

Les targetes s'emeten des ACCU Catalunya. Posteriorment, es lliuraran als facultatius especialistes i a el personal sanitari de les Unitats MII o Serveis d'Aparell Digestiu col·laboradors. Els metges són els encarregats de lliurar la targeta NO PUC ESPERAR! a aquells pacients que ells consideren que la necessiten.

Els pacients no tenen l'obligació de ser socis d'ACCU Catalunya i les targetes es facilitaran de forma gratuïta. Aquestes no seran nominals, sinó numerades, per fer un seguiment d'entregues. A el mateix temps, es demana que els pacients que disposin de la targeta facin un bon ús.

 

Cóm aconsegueixo la targeta per a un pacient que considero que la necessita?

Si un metge especialista considera que un dels seus pacients pot necessitar la targeta NO PUC ESPERAR !, pot remetre al seu pacient a l'equip sanitari col·laborador més proper a la seva zona (contacti amb ACCU Catalunya per correu per obtenir una llista actualitzada d'equips col·laboradors i les seves dades de contacte).

El pacient haurà de portar un informe mèdic, donant suport a la sol·licitud de la targeta, i allà se la lliuraran gratuïtament.

 

Cóm puc entregar targetes als meus pacients sense dependre d'altres metges?

Les unitats / serveis de digestiu, de MII, de coloproctologia, de sòl pèlvic o de medicina interna són els equips sanitaris que típicament atenen pacients amb aquest tipus de condicions mèdiques, de manera que solen ser els encarregats de lliurar les targetes NO PUC ESPERAR! als pacients que les necessiten. Si representa un d'aquests equips sanitaris en un hospital i desitja col·laborar amb la xarxa NO PUC ESPERAR! com a qeuip d'entrega de targetes, contacti amb nosaltres per correu electrònic.