Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

Preguntes freqüents

Qui emet i qui lliura la targeta “NO PUC ESPERAR!”?

Les targetes s´emeten des d'ACCU Catalunya. Posteriorment, es lliuraran als facultatius especialistes i al personal sanitari de les Unitats MII o Serveis de l'Aparell Digestiu col·laboradors. Són els metges qui lliuren la targeta NO PUC ESPERAR! als pacients que ells considerin que la necessiten (Veure document: Lliurament de les targetes NO PUC ESPERAR!)

Els pacients no tenen l´obligació de ser socis d'ACCU Catalunya i les targetes es subministraran de manera gratuïta, i no seran nominals sinó numerades per tal de fer un seguiment dels lliuraments. Al mateix temps es demana als pacients que disposin de l´esmentada targeta que en facin un ús correcte i responsable.

 

Si sóc metge, com puc aconseguir la targeta per a un pacient que crec que la necessita?

Si un metge especialista visita a un pacient amb una MII o amb un altre problema mèdic, i creu que hauria de disposar de la targeta NO PUC ESPERAR! pot derivar-lo a la Unitat de MII o al Servei de l´Aparell Digestiu col.laborador de la seva zona. El pacient haurà de portar un informe mèdic que recolzi la seva sol·licitud de la targeta, i allà li lliuraran l´esmentada targeta de manera gratuïta.