Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • Campanya #SumemLavabos al projecte “No puc esperar!”. Ens ajudes?
Comparteix a:

21 Febrer 2016

Campanya #SumemLavabos al projecte “No puc esperar!”. Ens ajudes?

* Una campanya que comencem arreu de Catalunya per a adherir establiments i així "sumar lavabos" a "NO PUC ESPERAR!". Tothom pot col·laborar: pacients, familiars, amics, propietaris d’establiments, associacions, gremis...

 

Ja s'estan lliurant les targetes NO PUC ESPERAR! als pacients, en diversos hospitals col·laboradors catalans. També s'estan adherint institucions públiques, gremis, entitats, equipaments i establiments al projecte. El nostre desig és fer la implementació rapidament i tan bé com sigui possible, perquè així ajudarem als pacients. 

Però recordeu que tot s'està implementant amb la col·laboració de voluntaris i per arribar arreu de Catalunya necessitem ajuda.

Necessitem adherir més lavabos al projecte “No puc esperar!” perquè les zones tinguin més cobertura i puguem ajudar als pacients a millorar la seva qualitat de vida, sortint al carrer sense angoixar-se. I tots podeu col·laborar.... aquí us deixem tot el que necessiteu per fer-ho

De quina manera podeu col·laborar?

Al final de la notícia trobareu dos documents en PDF: Petició d'adhesió a establiments i Formulari d'adhesió d'establiment. Podeu descarregar-los i imprimir-los.

Serà la informació bàsica a lliurar als establiments i el formulari a omplir si volen adherir-se al projecte. El formulari, una vegada omplert, s'ha d'enviar (escanejat o en foto) al correu info@nopucesperar.cat.

El document en PDF: Petició d'adhesió a establiments , també es pot enviar per correu electrònic als establiments, i des del mateix document (ja porta els enllaços corresponents) es pot adherir l'establiment amb el formulari online del web.

Penseu que si cada pacient o persona del seu entorn aconsegueix adherir un establiment, entre tots sumarem molts lavabos. Tots tenim un forn de pa a prop de casa, un bar a on fem el cafè, una botiga de roba propera...

També, seria fantàstic que ens ajudéssiu a difondre aquesta campanya, a les xarxes socials i pel boca-orella, perquè així arribi més lluny.

Perquè volem millorar la qualitat de vida dels pacients, i entre tots ho farem possible. Moltes gràcies per la vostra ajuda i suport!.

Estem a la vostra disposició, per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir, en l'apartat de Contacte.