Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • Conveni de col·laboració entre l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i ACCU Catalunya
Comparteix a:

25 Abril 2016

Conveni de col·laboració entre l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i ACCU Catalunya

El dia 20 d’abril, a Barcelona, es va signar un conveni de col·laboració entre l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABC)l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) per a la implementació del projecte “No puc esperar!” arreu de Catalunya.

L'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABC) és una entitat associativa empresarial d'àmbit català que aglutina la majoria de les unions de botiguers i associacions de comerciants locals, que va ser constituïda l’any 1985.

“No puc esperar!” és una iniciativa de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de MII de l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona, pensada per a persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.  Compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), l’Institut Català de la Salut, Gremi de  Restauració de Barcelona i Foment del Treball Nacional.

Des d’ACCU Catalunya s’arriba a acords de col·laboració (adhesió) amb establiments i equipaments perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible als portadors de la targeta “No puc esperar!”. 

La signatura d'aquest conveni representa un pas important en la implementació del projecte, ja que es donarà difusió en el sector dels botiguers i comerciants d’arreu de Catalunya.

Moltes gràcies Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABC) per donar suport als pacients i a la iniciativa "No puc esperar!".

Compartim l'article del web Catalunya Comerç:

“Acord de col·laboració de l’ABC amb l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya”

“Fruit de l’acord entre l’ABC i l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU), volem presentar-vos la iniciativa “No puc esperar!”, doncs entenem la importància de participar en iniciatives de responsabilitat social com aquesta i que desitjaríem que tingues una bona acollida per la vostra part, fent difusió entre els vostres associats i animant-los a col·laborar en la campanya. També us animem a posar-la en coneixement dels responsables de la Regidoria corresponent dels vostres ajuntaments perquè com Administració més propera també s’impliqui”... 

Llegir l’article.