Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • L’Obra Social “la Caixa” col·labora en el desplegament del projecte No puc esperar!®
Comparteix a:

28 Juliol 2016

L’Obra Social “la Caixa” col·labora en el desplegament del projecte No puc esperar!®

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) en el desplegament del projecte No puc esperar!®

 

No puc esperar!® És un projecte pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, com és la Malaltia Inflamatòria Intestinal, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. Un dels problemes que més preocupa a aquests pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo. A algunes persones els costa sortir de casa per por de no trobar un lavabo disponible quan ho necessiten, i això els limita el poder normalitzar la seva vida. 

No puc esperar! és un projecte comunitari d’alt impacte social. Es basa en la signatura d'acords de col·laboració amb institucions, entitats públiques, hospitals, associacions de comerciants i hostaleria, establiments, etc., amb la finalitat que autoritzin l'ús dels seus lavabos als portadors de les targetes "No puc esperar!”, que lliuren els metges dels Hospitals adherits. Les targetes son gratuïtes i anònimes, però són numerades per poder portar el control de targetes lliurades. 

L’Obra Social “la Caixa” ha realitzat una col·laboració de 24.000€ a ACCU Catalunya per ajudar a fer possible l’expansió del projecte a nous territoris i potenciar que hospitals que ja hi venen col·laborant puguin ampliar el nombre de targetes disponibles. 

El projecte es desenvolupa gràcies, també, a: Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya), Institut Català de la Salut, Societat Catalana de Digestologia, Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa (GETECCU), Abbvie, Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Gremi de Restauració de Barcelona.