Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • Compareixença d'ACCU Catalunya a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya
Comparteix a:

10 Novembre 2016

Compareixença d'ACCU Catalunya a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya

El dia 3 de novembre, la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ens va convocar a una Compareixença per a explicar el projecte "No puc esperar!" i altres activitats de l'associació, i informar sobre les malalties inflamatorias intestinals (malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa)

Els representants d'ACCU Catalunya (Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya) que van participar en la Compareixença van ser: Enric Bosch (president d'ACCU Catalunya), Ángeles Roca (Coordinadora del projecte "No puc esperar!"), i Lourdes Díez (membre de la Comissió del projecte "No puc esperar!")

Com a representants d'ACCU Catalunya en el públic van assistir: Elena Kateb i Núria Alfonso. Volem agrair la presència en el públic i el seu suport a la Dra. Núria Costa (Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya).

Vídeo de la compareixença de representants de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) davant la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per a exposar les activitats de l'entitat i el projecte "No puc esperar". (3 de novembre de 2016)

En aquest enllaç podeu veure les nostres intervencions, les intervencions i preguntes dels representants dels grups parlamentaris, i les nostres respostes.

Des d'ACCU Catalunya, i en nom dels pacients, volem agrair a tots els membres de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya el seu suport als malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa , i al projecte "No puc esperar!" per a millorar la qualitat de vida dels pacients, i la seva ajuda per informar i conscienciar a la societat sobre les malalties inflamatorias intestinals (MII).