Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • La seu de l’ICS s’adhereix al projecte NO PUC ESPERAR!
Comparteix a:

28 Juliol 2015

La seu de l’ICS s’adhereix al projecte NO PUC ESPERAR!

El Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (ICS) s’afegeix al projecte "No puc esperar!", iniciativa creada per l’ACCU Catalunya i la Unitat MII de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

L’adhesió s’ha formalitzat durant un acte celebrat a la seu de l’Institut Català de la Salut (ICS), situat a la Gran Via de les Corts Catalanes 587 de Barcelona. 

En nom de l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya) han assistit: el president, Enric Bosch; la coordinadora del projecte "No puc esperar!", Ángeles Roca; i la representant de la Comissió del projecte, Lourdes Díaz.

En nom de l’ICS hi han assistit: el director assistencial, Dr. Antoni Juan; el cap de Servei de Digestologia de l’Hospital Trueta, Dr. Xavier Aldeguer, i el cap de Secció de Digestologia de l’Hospital de Bellvitge i president de la Societat Catalana de Digestologia, Dr. Jordi Guardiola.

Des de l'ACCU Catalunya agraïm el suport de l'Institut Català de la Salut i l'adhesió del seu Centre Corporatiu al projecte "No puc esperar!".

El projecte "No puc esperar!" es va posar en marxa l’any 2013 i compta amb el suport del Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia i el Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa (GETECCU).