Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • 5è lloc per a l'app No puc esperar! ¡No puedo esperar! en el rànquing de les millors APP de salut
Comparteix a:

1 Abril 2019

5è lloc per a l'app No puc esperar! ¡No puedo esperar! en el rànquing de les millors APP de salut

El 28 de març de 2019, durant el mHealth BCN Conference, es van donar a conèixer els resultats de la V Edició del rànquing iSYScore de les millors APP de salut iSYScore.

L'app "No puc esperar! ¡No puedo esperar!" d'ACCU Catalunya s'ha situat en el cinquè lloc del rànquing iSYScore 2018 / 2019.

El rànquing s'elabora amb les escales iSYScore, un mètode únic desenvolupat per experts, que permet avaluar i puntuar aplicacions per a pacients i professionals de la salut, valorant la confiança, utilitat i interès popular.

Durant cinc anys s'han avaluat més de 1500 Apps: 

  • Només 210 resultats van superar els criteris d'inclusió, que corresponien a 140 Apps que apareixien en més d'un any.
  • Tan sols 10 Apps han aparegut tres o més anys. 

 

 L'app "No puc esperar! No puc esperar!" ja es va situar en el 8è lloc del rànquing de 2015 / 2016 i en el 7è lloc en el rànquing de 2017; aconseguint el 5è lloc en el rànquing de 2018 / 2019.

 Més informació sobre la Fundació iSYS i l'iSYScore.

 

* NO PUC ESPERAR!® ¡NO PUEDO ESPERAR!® és un projecte pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós. Fou creat l'any 2013 per l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i per la Unitat de Malalties Inflamatòries Intestinals (MII) de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.  El projecte NO PUC ESPERAR! està en desenvolupament continu, i s´actualitza constantment tant per la incorporació de nous pacients com per  l'adhesió de nous establiments i equipaments col·laboradors. El projecte compta amb el suport del Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de la Societat Catalana de Digestologia,  de l'Institut Català de la Salut,  de GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa).

Més informació de l'app No puc esperar! ¡No puedo esperar!