Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

5 Novembre 2014

El projecte "No Puc Esperar" a Palamós i Calonge

Els municipis de Palamós i Calonge s’adhereixen a la campanya “No puc esperar!”. Aquesta és la primera vegada que dos municipis es coordinen per a la implantació conjunta d’aquest projecte “No puc esperar!”.

El dia 5 de noviembre de 2014, es va dur una roda de premsa a la sala d’actes de l’Hospital de Palamós. 

L'adhesió a la campanya per part de l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Calonge, l’Hospital de Palamós, l’Associació Fecotur, l’ Associació de Comerciants de Calonge, i diversos establiments permetran als portadors de la targeta autoritzada “No puc esperar!” la utilització urgent i gratuïta dels seus lavabos. 

A Palamós s'hi han adherit l’Ajuntament i 10 equipaments municipals, l’Hospital de Palamós, l’Associació pel Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós FECOTUR, i 15 establiments de comerç i hostalers. 

A Calonge s’hi han adherit l’Ajuntament i 12 equipaments municipals, l’Associació de Comerciants de Calonge, i 8 establiments comercials de Calonge i Sant Antoni de Calonge. 

Aquesta és la xifra inicial d’adhesions als dos municipis que es preveu que segueixi augmentant al tractar-se d'un projecte obert i dinàmic. Els establiments i equipaments adherits disposaran d'uns adhesius identificatius i disposaran de fulletons informatius. 

A la Roda de Premsa, també, s’ha presentat la nova targeta “No puc esperar!”. Per què diem nova? Perquè des de fa uns mesos el projecte “No puc esperar!” compta amb el suport del Consell Consultiude Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i això es reflecteix en la nova targeta, ja que al costat del logo d'ACCU Catalunya consta el logo de la Generalitat de Catalunya -  Consell Consultiu de Pacients. La targeta és bilingüe, i en el revers “¡No puedo esperar!” figura el logo d' AbbVie que és el nostre patrocinador principal.

Des d’ACCU Catalunya, en nom dels pacients, volem agrair el suport rebut de l’Ajuntament de Palamós, de l’Ajuntament de Calonge, de l’Hospital de Palamós, de l’Associació pel Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FeCoTur), de l’Associació de Comerciants de Calonge, i de la ciutadania de la zona.  També volem fer arribar el nostre agraïment als voluntaris que han col·laborat amb nosaltres fent divulgació del projecte.

No podem oblidar la gran tasca del Servei de Digestologia de l'Hospital de Palamós que col·labora lliurant la tarjeta "No puc esperar!" als pacients que els metges considerin necessari. 

A finals d'any, el projecte “No puc esperar!”  disposarà d'una web i una aplicació per a mòbils amb geolocalització de tots els lavabos adherits a la campanya.

 

Què és el projecte “No puc esperar!”?

“No puc esperar!” es un projecte d’ACCU Catalunya i la Unitat de MII de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, amb el suport del Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de AbbVie.