Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

Targeta NPE

Aquesta targeta pretén facilitar l'accés ràpid a un lavabo a totes aquelles persones que requereixen fer un ús urgent. Per a ésser beneficiari de la targeta cal comptar amb l'autorització d'un metge col·laborador amb el projecte.

El funcionament de la targeta NO PUC ESPERAR! és senzill. El pacient beneficiari ha de mostrar-la en aquells establiments o equipaments adherits a la iniciativa. Amb això, l'autoritzaran a fer servir el seu lavabos de manera gratuïta i el  més ràpidament possible.

 

Com puc aconseguir la targeta NO PUC ESPERAR!?

Els pacients no tenen la obligació de ser socis d'ACCU Catalunya i les tarjetes es faciliten de forma gratuita. Aquestes no son nominals, sino numerades, per poder fer un control d'entrega. Es demana serietat a l'us de les tarjes per part dels pacients que siguin portadors. 

Encara que les tarjetes NPE son fabricades per ACCU Catalunya, només es poden entregar per metges especialistes col·laboradors. ACCU Catalunya entrega totes les tarjetes a metges dels Hospitals colaboradors del projecte, que principalment son metges del servei de digestiu o d'unitats especialitzades de Crohn/colitis. Ells son els encarregats de determinar quins pacients necessiten la tarjeta i de realitzar la entrega en mà.

Si vosté es visitat per metges de digestiu o de Crohn/colitis d'algun d'aquests hospitals col·laboradors, contacti directament amb el seu especialista per obtenir la tarjeta. En cas contrari, contacti amb nosaltres i prepararem una visita médica amb l'equip col·laborador autoritzat més proper.

Quin tipus de pacients poden sol.licitar aquesta targeta?

  • Pacients amb malaltia inflamatòria intestinal.
  • Pacients ostomitzats per qualsevol circumstància.
  • Pacients colectomitzats parcialment o totalment.
  • Pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte.
  • Altres pacients que els metges considerin que necessiten la targeta.

 

Cal tenir en compte que no tots aquests pacients disposaran de la targeta sinó que la tindran només aquells que els metges col·laboradors decideixin que la necessiten.