Cercador

Establiments / Equipaments adherits

Comparteix a:

Vols col·laborar?

Per què ser voluntari?

Qualsevol persona sensibilitzada amb les malalties inflamatòries intestinals - MII (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), amb els pacients ostomitzats o colectomitzats, amb els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i amb ganes d'ajudar les persones que les pateixen trobarà el seu projecte en NO PUC ESPERAR!.

La col·laboració dels voluntaris, sigui pacient o no, és fonamental per conscienciar sobre aquest problema, per seguir difonent la iniciativa, i per ajudar a arribar a acords amb establiments (adhesió) i sumar més lavabos al projecte.

El nostre objectiu és que el projecte s'implementi el més ràpidament possible al territori, per la qual cosa quants més voluntaris col·laborin, més àgil serà la implementació a cada zona.

 

Objectius: difondre el projecte “NO PUC ESPERAR!” i adherir més lavabos.

La col·laboració dels voluntaris, pacients o no, és imprescindible perquè la difusió del projecte sigui un èxit. La comissió d'ACCU Catalunya no pot arribar a tot arreu. Per tant, totes aquelles persones que s'impliquen amb el projecte de manera desinteressada constitueixen un gran ajut.

A més, els voluntaris poden ajudar en la campanya #SumemLavabos, per a adherir establiments i d'aquesta manera "sumar lavabos" al projecte "NO PUC ESPERAR!".

Com col·laborar? - Campanya #SumemLavabos.

Tot i que no siguis pacient, no tinguis un establiment o no pertanyis a cap institució hi ha moltes altres maneres de col·laborar amb aquest projecte com a voluntari.

  • Per exemple, mitjançant el "boca orella" pots difondre tota la informació sobre el projecte i compartir amb familiars, amics i comerços la possibilitat d'ajudar a aquestes persones a trobar un lavabo de manera senzilla i ràpida.
  • Col·laborant amb la comissió del projecte en el desenvolupament de la implementació de "NO PUC ESPERAR!" en una zona.
  • Ajudant en les tasques de preparació, de distribució de documents i en altres tasques de suport.
  • Els voluntaris també poden ajudar en la campanya #SumemLavabos, per a adherir establiments i així "sumar lavabos" al projecte "NO PUC ESPERAR!" . De quina manera? En la part dreta d'aquesta pàgina trobareu dos documents en PDF: Petició d'adhesió a establiments i Formulari d'adhesió - Establiment. Podeu descarregar-los i imprimir-los. Serà la informació bàsica a lliurar als establiments i el formulari a omplir si volen adherir-se al projecte. El formulari, una vegada omplert, s'ha d'enviar al correu info@nopucesperar.cat.  El document en PDF: Petició d'adhesió a establiments , també es pot enviar per correu electrònic als establiments, i des del mateix document (ja porta els enllaços corresponents) es pot adherir l'establiment amb el formulari online del web.

 

Estem a la vostra disposició, per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir, en el apartat de Contacte.

 

Implica't amb el projecte

Per formar part del projecte, pots inscriure't emplenant les dades del formulari següent. També pots descarregar el Kit del voluntari on es troba informació més detallada sobre com ajudar. 

Un cop rebut el formulari, la comissió del projecte d' ACCU Catalunya es posarà en contacte amb el voluntari  per comentar-li el funcionament del projecte, el protocol d'implementació, i per lliurar-li els materials que necessitarà per poder col·laborar.

  • Una carta de la comissió del projecte d'ACCU Catalunya donant-li la benvinguda; en aquesta carta hi constaran el telèfon, el correu electrònic i el nom de la persona de contacte a la comissió.
  •  El protocol d'implantació del projecte NO PUC ESPERAR!.
  • Sobres. Cada sobre conté: una carta signada pel president d'ACCU Catalunya, el fulletó, el tríptic, el formulari i l'adhesiu per als establiments i equipaments que s'hi adhereixin.