Cercador

Establiments / Equipaments adherits

  • Inici
  • >
  • Notícies
  • >
  • Les MII, protagonistes de la nova campanya de conscienciació de TMB
Comparteix a:

ACCU Catalunya  ·  23 Octubre 2020

Les MII, protagonistes de la nova campanya de conscienciació de TMB

TMB ha triat les malalties inflamatòries intestinals com a causa solidària per a la seva campanya "tria la teva causa" de 2020

TMB ha triat les malalties inflamatòries intestinals com a causa solidària per a la seva nova campanya de conscienciació.

TMB, entitat concessionària de transport públic de Barcelona, ha triat les malalties inflamatòries intestinals (MII) com les protagonistes de la seva nova campanya solidària “tria la teva causa” de 2020.

La campanya “tria la teva causa” és una iniciativa interna de TMB on cada any els seus propis empleats proposen i voten una causa solidària. La escollida com a causa guanyadora rep com a premi una campanya de sensibilització i visibilitat.

ACCU Catalunya i TMB promouen la visibilitat de les MII

I aquest 2020, amb les MII com protagonistes, ACCU Catalunya és l'encarregada de liderar el disseny de la campanya de sensibilització, amb l'objectiu de conscienciar al públic sobre una discapacitat invisible com és la necessitat urgent d'anar al WC.

Exposició de fotos artístiques sobre les MII

Entre les accions previstes destaca una exposició de fotografies realitzades per artistes com Álvaro Laiz (Herois i Heroïnes), Sonia Sánchez (Calendaris solidaris Crohn/colitis) o Chiara de Marchi (This-ability), que es mostraran en els passadissos de les principals estacions del metro de Barcelona i en altres edificis de l'entitat durant el mes de desembre. Us informarem a través de les nostres xarxes socials de les dates i les estacions en les quals podreu veure aquesta exposició de fotos. 

També es realitzaran exposicions internes per al personal de TMB, amb la finalitat de sensibilitzar a l'equip d'aquesta entitat sobre aquestes malalties i les necessitats dels seus pacients. 

Accés dels pacients de MII als banys del metro

Dins de la campanya també es realitzaran accions complementàries de conscienciació del personal de TMB per a facilitar que els pacients de EII accedeixin a tots els WC’s de les instal·lacions amb urgència si ho necessiten.